Begrijpelijke taal

Wij willen graag dat iedereen de taal van Omnibuzz begrijpt. Toch kan het zijn dat u een brief van ons heeft gekregen die u niet snapt. Of u heeft een gesprek gehad dat te moeilijk was. Het kan ook zijn dat u op onze website iets leest wat niet duidelijk is. Meld ons dat, dan gaan wij ervoor zorgen dat dit duidelijker wordt. Als u dat wilt, laten wij u weten wat wij hebben verbeterd. Bel ons op 0900 – 33 550 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omnibuzz website - WCAG status

Onze website is toegankelijk voor iedereen en op moderne apparaten. In de toegankelijkheidsverklaring van de Omnibuzz website kunt u lezen dat wij volledig voldoen aan de internationale toegankelijkheidsstandaard WCAG 2.1 AA.

Het toegankelijkheidslabel van Omnibuzz website. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

De verklaring is tot stand gekomen op basis van de uitgevoerde toetsing met het bijbehorende toetsrapport als resultaat

MijnOmnibuzz - wcag status

Wij streven ernaar het portaal MijnOmnibuzz toegankelijk te maken voor iedereen en op moderne apparaten. Dit doen we door het naleven van de internationale toegankelijkheidsstandaard WCAG 2.1 AA. In onze toegankelijkheidsverklaring van MijnOmnibuzz leest u op welke punten we afwijken van deze richtlijn.

Status toegankelijkheidslabel van MijnOmnibuzz. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Omnibuzz kiest ervoor transparantie en wetgeving boven toegankelijkheid te laten gaan. Daarom voldoen een paar documenten op deze website niet aan de eisen voor toegankelijke documenten. Uitgangspunt is dat alle documenten die nieuw geplaatst worden, hier wel aan voldoen. Mocht u problemen ondervinden met de toegankelijkheid van documenten op de website, dan kunt u dit melden bij de klantenservice

Terug naar boven