Op de pagina 'Over ons' vindt u informatie over Omnibuzz

Omnibuzz is een gemeenschappelijke regeling van 30 Limburgse gemeenten en draagt zorg voor een goede uitvoering van het Wmo-vervoer. Deelnemers in Omnibuzz zijn de gemeenten Beek, Beekdaelen, Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Nederweert, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg, Venlo, Venray, Voerendaal en Weert.

Het algemeen bestuur heeft de heer V. Zwijnenberg benoemd tot voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Omnibuzz. Directeur van Omnibuzz is dhr. G.M.F. Vreuls. Hij is tevens bestuurslid van de Vereniging Doelgroepenvervoer Nederland (VDVN). Deze vereniging zet zich in voor betaalbaar, duurzaam, uitvoerbaar en toegankelijk doelgroepenvervoer.

Omschrijving VDVN-logo (van links naar rechts): Het logo bestaat uit een rood poppetje dat van 1/4 uitsnede uitgroeit tot 1 volledig poppetje. Daarna volgen de letters VDVN en achter de letters staat de tekst`: Vereniging Doelgroepenvervoer Nederland.

Terug naar boven