Documenten

Hier vindt u documenten zoals de nieuwsbrief, het informatieblad en artikelen die relevant zijn voor het reizen met Omnibuzz. U kunt de documenten downloaden om deze op uw gemak na te lezen.

Hier vindt u documenten die relevant zijn voor het reizen met Omnibuzz. U kunt de documenten downloaden om deze op uw gemak na te lezen. Tevens vindt op op deze pagina het archief van uitgegeven nieuwsbrieven. 

pdf

Omnibuzz regeling particuliere taxivergoeding

De bijlage bij dit artikel bevat de regeling particuliere taxivergoeding. U kunt in de bijlage lezen onder welke omstandigheden u gebruik kunt maken van de particuliere taxi en welke kosten u daarvoor kunt declareren.
Grootte: 506.43 Kb
Hits : 628
Datum toegevoegd: 2017-11-10
pdf

Omnibuzz vervoerreglement

Bijgevoegd document betreft het Vervoerreglement voor alle reizigers in het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer in Limburg. In het document staan de spelregels en andere belangrijke informatie over het vervoer van Omnibuzz. Dit document is opgesteld voor iedereen die bij Omnibuzz betrokken is, in de eerste plaats de reiziger. Het dient ook als informatiebron voor hun familieleden of begeleiders, vervoerders, chauffeurs, medewerkers van ritreservering of deelnemende gemeenten, leden van de klachtencommissie enz. Het vervoersreglement is een praktische vertaling van de eisen die zijn gesteld aan de vervoerders die voor het vervoer zijn gecontracteerd. De inhoud van het document is gebaseerd op de eisen en voorwaarden die gesteld zijn aan de gecontracteerde vervoerders en andere partijen. Eigenlijk staat er in, wat klanten mogen verwachten.
Grootte: 345.30 Kb
Hits : 6525
Datum toegevoegd: 2017-11-10
pdf

Omnibuzz klachtenregeling

Bijgevoegd document bevat de regeling voor behandeling van klachten van Omnibuzz. In het document staan de begrippen uitgelegd en kunt u de procedure voor het indienen en afhandelen van een klacht vinden.
Grootte: 1.51 Mb
Hits : 488
Datum toegevoegd: 2017-11-10
pdf

Omnibuzz aansprakelijkheid vervoerder

De bijlage die u in dit artikel kunt downloaden bevat de algemene aansprakelijkheid van de vervoerder.
Grootte: 303.95 Kb
Hits : 325
Datum toegevoegd: 2017-11-10
pdf

Voorwaarden en privacy policy Voor Elkaar Pas

Bijgevoegd document betreft de Algemene Voorwaarden Voor Elkaar Pas. In het document staan de spelregels en andere belangrijke informatie over de Voor Elkaar Pas.
Grootte: 375.59 Kb
Hits : 2782
Datum toegevoegd: 2017-11-10
pdf

Omnibuzz machtigingsformulier

Toestemmingsformulier om een gemachtigde namens u contact te hebben met Omnibuzz en/of wijzigingen door te geven
Grootte: 492.74 Kb
Hits : 1433
Datum toegevoegd: 2018-04-20
pdf

Omnibuzz machtigingsformulier instelling

Met dit formulier kunt u een instelling, stichting of woonvorm machtigen om namens u contact te hebben met Omnibuzz over uw WMO-vervoer.
Grootte: 511.12 Kb
Hits : 654
Datum toegevoegd: 2018-05-16
pdf

Omnibuzz folder groepsritten 2019

Grootte: 545.04 Kb
Hits : 469
Datum toegevoegd: 2019-05-21

Bijgevoegd document betreft het 'Vervoerreglement voor alle reizigers in het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer in Limburg'.

In het document staan de spelregels en andere belangrijke informatie over het vervoer van Omnibuzz. Dit document is opgesteld voor iedereen die bij Omnibuzz betrokken is, in de eerste plaats de reiziger. Het dient ook als informatiebron voor hun familieleden of begeleiders, vervoerders, chauffeurs, medewerkers van ritreservering of deelnemende gemeenten, leden van de klachtencommissie enz.

Bijgevoegd document betreft de 'Algemene Voorwaarden Voor Elkaar Pas'.

In het document staan de spelregels en andere belangrijke informatie over de Voor Elkaar Pas.