Op de pagina 'wie doet wat' vindt u wie welke verantwoordelijkheden heeft

Wie doet wat

Hier leggen wij u uit wat wij voor u kunnen doen en bij wie u terecht kunt met uw vragen, administratieve wijzigingen, opmerkingen of klachten.

Omnibuzz vervoert klanten met een Wmo-indicatie. Omnibuzz zorgt voor uw vervoer, uw vervoerspas, het goed functioneren van de taxipoints en de afhandeling van eventuele klachten. Daarnaast controleren wij de uitvoering van het vervoer voor 30 gemeenten in Limburg.

Heeft u een Wmo-indicatie van de gemeente? Dan heeft u een vervoerspas van Omnibuzz ontvangen. Daarmee kunt u met korting reizen (lees meer in het artikel 'Tarieven'). U kunt een rit aanvragen via  telefoonnummer 0900-0699. Lees meer over het reserveren van een rit bij 'Reizen')

Kunt u vanwege beperkingen niet reizen met het openbaar vervoer? Neemt u dan contact op met uw gemeente. Uw gemeente informeert u onder welke voorwaarden u in aanmerking komt voor vervoer met Omnibuzz.…

Lees meer over 'Gemeenten'

Het Cliëntenpanel is een onafhankelijk advies- en inspraakorgaan. Het is op 8 maart 2017 geïnstalleerd in het stadhuis in Roermond. Het panel komt 3 keer per jaar bij elkaar.…

Lees meer over 'Het cliëntenpanel van Omnibuzz'

Terug naar boven