Leden cliëntenpanel Omnibuzz

De start van Omnibuzz op 11 december 2016 betekent ook dat er een nieuw onafhankelijk advies- en inspraakorgaan van klanten is ingesteld. Er is afscheid genomen van de provinciale klankbordgroep en de leden van de twee cliëntenpanels van het Projectbureau Parkstad en Maastricht en Noord- en Midden-Limburg. Na een selectieprocedure is het nieuwe cliëntenpanel Omnibuzz samengesteld en op 8 maart jongstleden geïnstalleerd in het stadhuis in Roermond. Het panel komt 3 keer per jaar bij elkaar.

Selectiecriteria voor het nieuwe cliëntenpanel waren onder andere:

  • Een evenredige vertegenwoordiging van verschillende doelgroepen.
  • De leden moeten over de grenzen van hun eigen gemeente heen kunnen kijken.

Leden cliëntenpanel

R. Schmeitz, J. Claessens, C. Braam, H. Evers, P. Thijssen, A. Raaijmakers, A. Horssels, J. Ubachs, J. Linders, H. van Lijpzigh, M. v.d. Langenberg, Y. Hoeben, G. Jochems, P. Peeters, M. Seegers, G. Meesters, M. Delil, C. Grolleman, M. Wiegers.

Rol en taken

De leden van het cliëntenpanel hebben een preventieve en signalerende rol vanuit hun ervaring en/of deskundigheid. Daarnaast zijn zij voor Omnibuzz een belangrijke sparringpartner als het gaat om het ontwikkelen van nieuw beleid. Zij zijn de schakel tussen Omnibuzz en klanten en voorzien hen, daar waar nodig, van relevante informatie.

U kunt het cliëntenpanel bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..