U bevindt zich op de hoofdpagina van de website

Ritten naar België en Duitsland

U kunt weer ritten boeken naar België en Duitsland. Mocht u nog vragen hebben over dit vervoer, kijk dan op de website van Pandemric.

Laatste nieuws

  • 1

Het Cliëntenpanel is een onafhankelijk advies- en inspraakorgaan. Het is op 8 maart 2017 geïnstalleerd in het stadhuis in Roermond. Het panel komt 3 keer per jaar bij elkaar.

Selectiecriteria voor het nieuwe cliëntenpanel waren onder andere:

  • Een evenredige vertegenwoordiging van verschillende doelgroepen.
  • De leden moeten over de grenzen van hun eigen gemeente heen kunnen kijken.

Leden cliëntenpanel

R. Schmeitz, J. Claessens, C. Braam, H. Evers, P. Thijssen, A. Raaijmakers, A. Horssels, J. Ubachs, J. Linders, H. van Lijpzigh, M. v.d. Langenberg, Y. Hoeben, G. Jochems, M. Seegers, G. Meesters, M. Delil, C. Grolleman, M. Wiegers.

Rol en taken

De leden van het cliëntenpanel hebben een preventieve en signalerende rol vanuit hun ervaring en/of deskundigheid. Daarnaast zijn zij voor Omnibuzz een belangrijke sparringpartner als het gaat om het ontwikkelen van nieuw beleid. Zij zijn de schakel tussen Omnibuzz en klanten en voorzien hen, daar waar nodig, van relevante informatie.

U kunt het cliëntenpanel bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Omnibuzz verstuurt een aantal keren per jaar een digitale versie van de nieuwsbrief met interessante onderwerpen ten aanzien van het vervoer, producten en diensten. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet, laat uw gegevens dan nu achter.

Terug naar boven