Beheer website

Omnibuzz website

Wij streven ernaar onze website toegankelijk te maken voor iedereen en op moderne apparaten. Dit doen we door het naleven van de internationale toegankelijkheidsstandaard WCAG 2.1 AA. In onze toegankelijkheidsverklaring van de Omnibuzz website leest u op welke punten we afwijken van deze richtlijn.

Het toegankelijkheidslabel van Omnibuzz website. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

De verklaring is tot stand gekomen op basis van de uitgevoerde toetsing met het bijbehorende toetsrapport als resultaat

Omnibuzz klantportaal

Wij streven ernaar het klantportaal toegankelijk te maken voor iedereen en op moderne apparaten. Dit doen we door het naleven van de internationale toegankelijkheidsstandaard WCAG 2.1 AA. In onze toegankelijkheidsverklaring van het klantportaal leest u op welke punten we afwijken van deze richtlijn.

Het toegankelijkheidslabel van omnibuzzvervoersportaal. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Omnibuzz portaal gemeenten (portal applicatie)

Wij streven ernaar het portaal voor gemeenten toegankelijk te maken voor iedereen en op moderne apparaten. Dit doen we door het naleven van de internationale toegankelijkheidsstandaard WCAG 2.1 AA. In onze toegankelijkheidsverklaring van het portaal voor gemeenten leest u op welke punten we afwijken van deze richtlijn.

Het toegankelijkheidslabel van Omnibuzz Portal Applicatie. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Omnibuzz houdt namens uw gemeente toezicht op uw vervoer. Wij zorgen onder andere voor de reservering van uw ritten, uw vervoerspas, het goed functioneren van de taxipoints en de aanname en afhandeling van uw klachten. Daarnaast controleren wij de uitvoering van het vervoer voor 30 gemeenten in Limburg.

Bent u op zoek naar een pagina die op de website van Omnibuzz heeft gestaan, maar die er nu niet meer op staat? Ga dan naar het webarchief van deze website en geef in de kalender in de grijze balk de datum aan wanneer u de pagina voor het laatst heeft gezien, of zoek op zoekwoord in de grijze balk.

De zoekbalk van onze website werkt in het webarchief niet. Ook formulieren kunt u in het archief niet gebruiken.

webarchief

404 OEPS!

De pagina werd niet gevonden!

"Het lijkt erop dat de pagina die u zocht niet meer bestaat of verplaatst is.
Probeer het aub opnieuw."

Ga naar de beginpagina Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar boven