U kunt als klant van Omnibuzz gratis gebruikmaken van ons vervoer naar de vaccinatielocatie. Hiervoor hoeft u geen eigen bijdrage te betalen. Daarnaast geldt ook dat de kosten voor de gemaakte zones niet van uw budget afgaan.

Wat moet u doen?

Als u de oproep voor de COVID-19 vaccinatie krijgt, staat in deze oproep wanneer u een afspraak kunt maken. Als u met de GGD belt om de afspraak te maken, krijgt u ook de vraag op welke manier u naar de priklocatie reist. Als u met Omnibuzz naar de vaccinatielocatie reist, moet u dit vermelden. Zij houden dan hiermee rekening bij het inplannen. Daarna kunt u uw rit boeken bij Omnibuzz. Maak hiervoor een afspraak via ons callcenter, telefoonnummer 0900 – 0699.

De chauffeur blijft op u wachten bij de locatie. U gaat dus met dezelfde chauffeur terug. Wij vragen u dringend om de richtlijnen en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) op te volgen. Heeft u symptomen van het coronavirus, blijf dan thuis en reis niet.

Als u met Omnibuzz reist, gelden ook onderstaande regels:

  • U draagt een chirurgisch mondkapje of medisch mondkapje.
  • De chauffeur voert bij het instappen een gezondheidscheck uit.
  • De chauffeur wijst u aan waar u moet gaan zitten.

Terug naar boven