Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W), de brancheorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV), het RIVM en Zorgverzekeraars Nederland hebben een nieuw protocol opgesteld voor verantwoord taxi- en zorgvervoer. Dat betekent voor uw vervoer dat er een aantal regels versoepeld zijn.

Op basis van deze informatie treft u onderstaand de brief met de versoepeling van de maatregelen, de gezondheidscheck waarmee u kunt controleren of u mag reizen, veel gestelde vragen, het protocol van de overheid met betrekking tot zorgvervoer en een video aan hoe u een mondkapje veilig op- en af kunt zetten.

brief  gezondheidscheck  veel gestelde vragen  protocol  film mondkapje

Omnibuzz blijft de adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) nauwlettend in de gaten houden en volgt de ontwikkelingen nauwgezet.

Wij vragen u dringend om de richtlijnen en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) op te volgen. Heeft u symptomen van het coronavirus, blijf dan thuis en reis niet.