De maatregelen die de overheid de afgelopen tijd in verband met het coronavirus genomen heeft, hebben ook gevolg voor ons vervoer. De vraag naar vervoer is in de afgelopen dagen drastisch teruggelopen. Momenteel, dinsdag 17 maart, is meer dan 75% van het normale vervoer uitgevallen. Wij hebben daarom besloten om per 17 maart 2020 aanvullende maatregelen te nemen. Onderstaand informeren wij u over deze maatregelen.

  • Vanaf 17 maart 13.00 uur kunt u niet meer contant betalen in de taxi. De chauffeurs nemen geen contant geld meer aan. Dat betekent dat alle klanten een rekening van ons krijgen.
  • Na 22.00 uur stoppen wij met ons vervoer.
  • Alle ritten worden individueel of met begeleider, indien van toepassing, gereden.
  • Uw rit(ten) moet(en) één dag van tevoren vóór 17.00 uur besteld worden.
  • De ritregistratie via het doorhalen van de pas vervalt.

Daarnaast zullen de medewerkers van Omnibuzz de komende weken telefonisch contact met u, of diegene die als uw contactpersoon geregistreerd staat, opnemen. Wij zullen de huidige gegevens die bij ons bekend zijn met u controleren en uw e-mailadres registreren (voor zover dat nog niet bij ons bekend is) zodat wij zoveel mogelijk via e-mail met u kunnen corresponderen. Indien u nog geen gebruik maakt van automatische incasso, zullen wij u hier ook over benaderen.

Daarnaast vragen wij u dringend om de richtlijnen en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) op te volgen. Heeft u symptomen van het coronavirus, blijf dan thuis en reis niet.