Ondanks dat onze taxibedrijven al geruime tijd bezig zijn met het werven van personeel, is er nog steeds sprake van een tekort aan chauffeurs. En ongetwijfeld heeft u ook gehoord of gelezen dat dit niet alleen in Limburg, maar in heel Nederland het geval is én in andere bedrijfstakken.

Daarnaast is het ziekteverzuim flink hoger dan gebruikelijk en is er sprake van een toenemende vraag naar ritten. Dit alles maakt dat het momenteel erg druk is en dat het lastiger is de kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent.

Om ervoor te zorgen dat de taxibedrijven beter hun planning rond krijgen, hebben wij besloten de tijdstippen waarop u met Omnibuzz kunt reizen in het weekend aan te passen.

U kunt met Omnibuzz reizen:

  • Van maandag t/m donderdag: tussen 06.00 - 00.00 uur
  • Op vrijdag en zaterdag: tussen 06.00 - 00.00 uur
  • Op zondag en feestdagen: tussen 07.00 - 00.00 uur

Deze tijdstippen gelden in ieder geval tot en met 30 september 2022.

Wij vragen ook uw medewerking, want ook u kunt ons helpen. Kent u iemand in uw familie- of kennissenkring die interesse heeft in een baan als taxichauffeur? Verwijs hem/haar dan naar onze 'werken bij Omnibuzz' pagina.

Wij vragen u rekening te houden met vertragingen en vragen om uw begrip.

Door samen het probleem aan te pakken, moet het lukken de planning beter rond te krijgen en alle ritten te kunnen blijven rijden.

Terug naar boven