Laatste nieuws

Foto met op de voorgrond medewerkers van Omnibuzz die een taart in ontvangst hebben genomen en op de achtergrond het gebouw van Omnibuzz aan de Geerweg 3 te Sittard
Lees meer over Omnibuzz biedt ook maatwerk op de arbeidsmarkt

Op 6 april werd Omnibuzz door de gemeente Sittard-Geleen in het zonnetje gezet. Omnibuzz biedt werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op regulier werk. Sandra en Dominique zijn onlangs gestart bij deze werkgever en binnenkort begint ook een kandidaat uit de Wsw.

Sandra en Dominiq…

Lees meer over 'Omnibuzz biedt ook maatwerk op de arbeidsmarkt'

Lees meer over Gebruik van telefoonnummers (0900 – 33 10 550)

De klantenservice merkt dat er gebruik wordt gemaakt van diverse telefoonnummers om Omnibuzz te bereiken. Op termijn worden de "oude" telefoonnummers uitgefaseerd.

Doe u zelf en ons een plezier en sla het nieuwe telefoonnummer van de klantenservice 0900 – 33 10 550 op in uw voorkeurnummers. Verwijde…

Lees meer over 'Gebruik van telefoonnummers (0900 – 33 10 550)'

Lees meer over Ikwilvervoer.nl

Op de website www.ikwilvervoer.nl/pages/aangesloten-gemeenten vindt u alle informatie over de vervoersmogelijkheden van de Limburgse gemeenten die zijn aangesloten bij Omnibuzz. Door te klikken op uw gemeente ziet u alle vervoersmogelijkheden in uw gemeente.

Naast de volledige reisinformatie per gem…

Lees meer over 'Ikwilvervoer.nl'

Lees meer over Belangrijk bericht: No-show-ritten

Omnibuzz is voortdurend bezig met kwaliteitsverbetering en wij doen er alles aan om het vervoer zo aangenaam en goed mogelijk te laten verlopen. Elke dag maken onze klanten meer dan 1000 ritten met de Omnibuzz taxi's.

Het komt helaas elke dag meerdere keren voor dat de chauffeur en de klant elkaar “…

Lees meer over 'Belangrijk bericht: No-show-ritten'

Lees meer over Vaste ritten tijdens feestdagen

Het is mogelijk om regelmatig terugkerende ritten, bijvoorbeeld elke week dezelfde rit, voor langere tijd vast te leggen. We noemen dat een vaste rit. Reserveren van vaste ritten kan bij de ritreservering, de rit hoeft dan slechts één keer door te worden gegeven.

Op basis van eerdere ervaringen…

Lees meer over 'Vaste ritten tijdens feestdagen'