Laatste nieuws

Lees meer over Ikwilvervoer.nl

Op de website www.ikwilvervoer.nl/pages/aangesloten-gemeenten vindt u alle informatie over de vervoersmogelijkheden van de Limburgse gemeenten die zijn aangesloten bij Omnibuzz. Door te klikken op uw gemeente ziet u alle vervoersmogelijkheden in uw gemeente.

Naast de volledige reisinformatie per gem…

Lees meer over 'Ikwilvervoer.nl'

Lees meer over Gebruik van telefoonnummers (0900 – 33 10 550)

De Klantenservice merkt dat er gebruik wordt gemaakt van diverse telefoonnummers om Omnibuzz te bereiken. Op termijn worden de "oude" telefoonnummers uitgefaseerd.

Doe u zelf en ons een plezier en sla het nieuwe telefoonnummer van de Klantenservice 0900 – 33 10 550 op in uw voorkeurnummers. Verwijde…

Lees meer over 'Gebruik van telefoonnummers (0900 – 33 10 550)'

Lees meer over Vaste ritten tijdens feestdagen

Het is mogelijk om regelmatig terugkerende ritten, bijvoorbeeld elke week dezelfde rit, voor langere tijd vast te leggen. We noemen dat een vaste rit. Reserveren van vaste ritten kan bij de afdeling ritreservering. U hoeft de rit hoeft dan slechts één keer door te w gegeven.

Op een aantal dagen boek…

Lees meer over 'Vaste ritten tijdens feestdagen'

Lees meer over Belangrijk bericht: No-show-ritten

Omnibuzz is voortdurend bezig met kwaliteitsverbetering en wij doen er alles aan om het vervoer zo aangenaam en goed mogelijk te laten verlopen. Elke dag maken onze klanten meer dan 1000 ritten met de Omnibuzz taxi's.

Het komt helaas elke dag meerdere keren voor dat de chauffeur en de klant elkaar ‘…

Lees meer over 'Belangrijk bericht: No-show-ritten'